Karaşeyh Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Misyon: Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuz Aralık 2014 tarihinde faaliyete geçmiş olup sportif faaliyetlerden Kız ve Erkek gruplarda Bocce il 2. si olmuştur. 2017-2018 TARİHLERİNDE DÜZENLENEN BOCCE MÜSABAKALARINDA YILDIZ KIZLARDA İL 1.KÜÇÜK KIZLARDA İL 2. YILDIZ ERKEKLERDE İL 1. OLMUŞTUR. ,2017 -2018 YILINDA DÜZENLENEN DART MÜSABAKALARINDA YILDIZ KIZ-ERKEKLERDE İL 3. OLMUŞTUR.

Saatler: 08:40 15:25
Sportif Etkinlikler: SINIFLAR ARASI FUTBOL,YAKAN TOP VE BOCCE ŞAMPİYONALARI
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK BİLİM FUARI
Proje Çalışmaları: 4006 TÜBİTAK PROJE
Kontenjan Bilgileri: 146 ortaokul, 73 ilkokul öğrencisi bulunmaktadır.
Diğer Hususlar: İlkokul 3. 4. sınıflar birleştirilmiş sınıf olarak eğitim vermektedir.

WEB - https://karaseyhkoyuortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KARAŞEYH KÖYÜ MEVKİİ KAARAŞEYH KÖYÜ YOLU KÜME EVLERİ KARAŞEYH KÖYÜ ILK VE ORTAOKULU BLOK NO 51 İÇ KAPI NO 1 ADİLCEVAZ / BİTLİS

Yerleşim Yeri - BİTLİS ADİLCEVAZ KARAŞEYH KÖYÜ

Ulaşım OKULA ULAŞIMIMIZ SERVİS İLE SAĞLANMAKTADIR.(Öğretmenler Adilcevaz ilçesinde ikamet etmektedir.)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 42 KM